ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι στις 5/2/2023 ο ετήσιος Αποκριάτικος χορός του συλλόγου Εβριτών Ν. Καβάλας <Ο ΕΒΡΟΣ> για τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου με το παραδοσιακό σχήμα Θρακόμελο, στo restourand bar YALOS.

Τον χορό τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Καβάλας ο κ. Ιωάννης Πασχαλιδης, η κυρ. Τάνια Ελευθεριάδου, ο πρώην βουλευτής Ν. Καβάλας κ. Δημήτριος Εμμανουηλίδης, ο Αντιπειφεριάρχης Ν. Καβάλας κ. Αλέξιος Πολίτης, η Δημοτική σύμβουλος και υποψήφια Δήμαρχος κυρ. Αναστασία Ιωσηφίδου και ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιάννης Εριφυλλίδης. Εκπρόσωποι συλλόγων όπως του συλλόγου Εβριτών Ν. Δράμας, του Λαογραφικού συλλόγου Θρακιωτών Νεροφράκτη Δράμας,του πολιτιστικού συλλόγου Μεσορόπης, της Λέσχης Ποντίων Ν.Καβάλας, της Κρητικής Αδελφότητας Ν. Καβάλας, του πολιτιστικού συλλόγου Λαικότροπο, των Ποταμουδίων και του Μορφωτικού πολιτιστικού συλλόγου Αγίας Βαρβάρας και Πεντακοσίων.

Ευχαριστούμε τον εμπορικό και επαγγελματικό κόσμο του Νομού για την προσφορά δώρων στην λαχειοφόρο αγορά για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου ιδιαίτερα την διεύθυνση της εταιρείας ISTIKBAL KOUROS την διεύθυνση ΜΑΣΟΥΤΗ και τα οπτικά OPSIS.

Άλμπουμ άρθρου